Laatste nieuws over Netflix

Undercover seizoen 3: Ferry uit gevangenis; nieuwe kingpins en undercoverklus

Het derde seizoen van Undercover is aanstaande en Netflix heeft nu dan ook bekendgemaakt wie én wat we zoal kunnen verwachten van het nieuwe seizoen. Eén ding is zeker, voor Ferry Bouman is een grotere rol weggelegd. Hij mag de gevangenis namelijk verlaten!

Nieuwe personages

Netflix heeft in eerste instantie nieuwe personages bekendgemaakt. De Nederlandse actrice Nazmiye Oral en de Duitse Murat Seven zijn in het nieuwe seizoen van de succesvolle Netflix reeks Undercover te zien als het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut, dat aan het hoofd staat van een geavanceerde drugsbende. Naast Nazmiye en Murat maken Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Gökhan Girginol en Gökhan Kizilbuga hun opwachting in het derde seizoen van Undercover.

Ferry vrij, maar is zijn plekje kwijt

Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut. Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

Ferry en Bob weer tegenover elkaar?

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman… Wanneer het derde seizoen van Undercover zal verschijnen is nog niet bekendgemaakt. Wel hebben we de eerste beelden én foto’s!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Undercover seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?