Laatste nieuws over Netflix

Vijfde seizoen Arrested Development in de maak

Netflix Original Arrested Development

Er komt een vijfde seizoen van Arrested Development. Dat heeft de producent Brian Grazer van de komische serie in een interview in The Adam Carolla Show gezegd. Grazer verwacht dat het vijfde seizoen in mei 2016 gereed is.

Het eerste seizoen van Arrested Development dateert alweer uit 2003. Daarna werden er nog twee seizoenen geproduceerd, maar een vierde seizoen bleef aanvankelijk uit vanwege tegenvallende kijkcijfers in de Verenigde Staten. Daarvoor had de serie echter diverse prijzen in de wacht gesleept en uiteindelijk besloot Netflix de serie nieuw leven in te blazen en is het sinds 2013 een Netflix Original. Het leek bij één extra seizoen te blijven, maar na de uitlatingen van Grazer lijkt daar toch weer verandering in te komen.

Het is nog niet door Netflix bevestigd, maar aan de hand van de uitspraken van Grazer mogen we er vanuit gaan dat er een vijfde seizoen van Arrested Development gaat komen. “Netflix is vastbesloten om meer afleveringen te maken, dus we gaan nog zeventien afleveringen maken”, aldus de producent in The Adam Carolla Show. De opnames zullen rond 1 januari 2016 van start gaan. “Vier maanden later kun je de serie dus ongeveer verwachten.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?