Laatste nieuws over Netflix

Volgende HBO-serie staat in de startblokken richting Netflix

Het lijkt nog niet klaar te zijn met de series van HBO die de oversteek maken naar Netflix. Het afgelopen kalenderjaar zijn we verwend met heel wat HBO-series op de streamingdienst, zoals Band of Brothers, Six Feet Under, Ballers en True Blood. Daar komen dus nog meer series bij.

Hacks

Vanaf 8 maart zal Hacks te zien zijn op Netflix. Twee seizoenen zijn er voorlopig verschenen van deze serie, die een overdaad aan Emmy Awards won. Hacks onderzoekt een duister mentorschap dat ontstaat tussen Deborah Vance, een legendarische komiek uit Las Vegas, en een 25-jarige verschoppeling. De serie begon in 2021 en is daarmee de meest recente HBO-serie die de oversteek maakt naar Netflix.

Warrior

Een aparte titel die het vermelden waar is, is Warrior. Dit is eveneens een serie die de laatste jaren op HBO te zien was. Netflix heeft hier echter de rechten van overgenomen en alle drie de seizoenen zullen komende week verschijnen. Daarbij is het mogelijk dat er zelfs een vierde seizoen gemaakt gaat worden, mits de kijkcijfers daarom vragen.

Bekijk de trailer van Hacks

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?