Vooruitblik

Vooruitblik op Pretty Little Liars aflevering 11: Playtime

Het lange wachten is voorbij. De laatste afleveringen van Pretty Little Liars gaan deze week eindelijk van start op Netflix. Tien weken lang zullen we ons kunnen opmaken voor – hopelijk – de laatste puzzelstukjes naar de antwoorden. Want er zijn nog altijd heel veel vraagtekens bij PLL. Aflevering 11 van seizoen 7, kortom de start van 7B staat zondag op Netflix. Tijd voor een terugblik, een interview met de volledige cast én alvast de eerste minuut van de nieuwe aflevering.

Spencer is neergeschoten

In het slotseizoen van PLL worden de dames nog altijd achterna gezeten en bedreigd. De verdenkingen richten zich op Noël Kahn, maar nog altijd weten we niet of hij echt de dader is. De eerste helft van het seizoen eindigde ermee dat Spencer wordt neergeschoten door Jenna en Mary Drake onthult dat zij de biologische moeder is van Spencer. Pretty Little Liars heeft een handige recap gemaakt, zodat je weer gelijk op de hoogte bent.

Recap seizoen 7A

Inmiddels is de eerste minuut van de elfde aflevering al vrijgegeven

En of dat alles niet genoeg is, hebben we ook nog een item met de hoofdrolspeelsters uit Pretty Little Liars over hun favoriete momenten in alle seizoenen van PLL. Ook geven ze al hints voor de resterende tien afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?