Vooruitblik

Vooruitblik Ozark seizoen 2

Een spoedcursus witwassen voor gevorderden, dat is wat wat voorgeschoteld kregen van Marty Byrde in Ozark. De eerste missie mocht dan wel zijn gelukt, daarmee is het nog lang niet klaar voor de familie Byrde. Op 31 augustus verschijnt het tweede seizoen van Ozark, we kijken terug en blikken vooruit.

Je familie redden in de Missouri Ozarks

Ozark werd de zomerhit van 2017 op Netflix en werd vaak vergeleken met Breaking Bad. Byrde komt in Chicago in grote problemen, omdat zijn partner waarmee hij samen geld witwast voor een grote drugsorganisatie de boel heeft belazerd. Ondertussen gaat de vrouw van Marty ook nog eens vreemd. Alles komt op explosieve wijze samen en door vooral te bluffen weet Marty zijn gezin een extra kans te geven.

Rampzalig einde

Hij vertrekt naar Missouri Ozarks om daar een godsvermogen wit te wassen. Hij zet het schimmige dorp op zijn kop, terwijl de familie steeds meer op de proef wordt gesteld. Uiteindelijk blijkt er ook nog een andere drugsleverancier bezig te zijn in het dorp en zo komt het uiteindelijk tot een zowat rampzalig einde van het eerste seizoen.

Bekijk de recap van seizoen 1 van Ozark

Ruth en Marty worden closer

Over het tweede seizoen is naast de trailer ook al wat bekend gemaakt door Jason Bateman, de vertolker van Marty. Hij zal steeds closer samen gaan werken met de jonge en ambitieuze Ruth Langmore. “Zowel in zakelijke uitdagingen, als oprechte genegenheid die er voor elkaar ontstaat. Niet op een romantische manier, maar ze zien elkaar als goede mensen die het gevolg zijn van omstandigheden.” Er is alleen een groot probleem, de vader van Ruth komt uit de gevangenis. En hij heeft hele andere plannen.

Bekijk alvast de trailer van seizoen 2 van Ozark

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?