Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt American Horror Story seizoen 7 op Netflix?

American Horror Story 7, ook wel bekend als AHS: Cult, is inmiddels volledig uitgezonden op FX. Het is dan ook de grote vraag wanneer seizoen 7 van American Horror Story op Netflix verschijnt. In oktober 2017 verscheen het zesde seizoen van American Horror Story op Netflix. In dit artikel bekijken we wanneer het zevende seizoen toegevoegd gaat worden aan het aanbod.

American Horror Story: Cult

American Horror Story is een andere soort horrorshow dan we in de afgelopen tijd gewend waren. Ieder seizoen staat in de FX-serie een nieuw concept en een nieuwe periode centraal. Desondanks keren vaak wel dezelfde acteurs terug, die vervolgens een andere rol krijgen. Zo zijn voor seizoen 7 onder meer Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Cheyenne Jackson en Frances Conroy teruggekeerd.

In American Horror Story 7: Cult staan sektes die sterk refereren naar de hedendaagse politiek centraal. Het zevende seizoen kon rekenen op goede recensies, wat ook wel weer nodig was voor AHS. Het zesde seizoen, waarin kwelgeesten uit de Roanoke-kolonie centraal stonden, werd door veel fans tenslotte als teleurstellend beschouwd.

Wanneer komt American Horror Story seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt American Horror Story seizoen 7 op Netflix? Dat is de grote vraag waar fans mee rondlopen nadat het zesde seizoen van AHS in oktober 2017 bij de streamingdienst verscheen. Het zevende seizoen is sinds 17 november volledig uitgezonden bij FX en dus is het een kwestie van tijd alvorens het seizoen nu ook op Netflix in Nederland verschijnt. Gezien seizoen 6 in oktober 2017 verscheen, lijken we voor seizoen 7 wederom rekening te moeten houden met oktober. In dat geval moeten we ons voor AHS seizoen 7 dus richten op oktober 2018.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer American Horror Story seizoen 7 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?