Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Control Z seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Control Z seizoen 3 op Netflix? Op 3 augustus 2021 kwam het tweede deel van de spannende en meeslepende dramaserie online bij de streamingsdienst, en na een wederom spectaculair seizoen kunnen de fans nu al niet meer wachten op een vervolg. Het is echter nog onduidelijk of die er gaat komen, derhalve kunnen we ook nog geen datum prikken.

Control Z

Control Z is een Mexicaanse tienerdramaserie met veelbelovende acteurs als Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Yankel Stevan and Zión Moreno in de hoofdrollen. In seizoen 1 genoten kijkers mee van alle drama die ontstond op een school (El Colegio Nacional) nadat een hacker pijnlijke geheimen één voor één openbaart, en daarmee de hele school op zijn kop wist te zetten.

De ingetogen jongedame Sofia Herrera laat het daar echter niet bij zitten en opent de jacht op de identiteit van de hacker. Tegelijkertijd worstelt ze met iets dat ze in haar leven nog nooit had meegemaakt: liefde. Afkomstig van niet één, maar zelfs twee jongens. Het maakt Control Z een soort Mexicaanse mix van Pretty Little Liars, Gossip Girl en Élite.

Gelijk een doorslaand succes

Control Z wordt door velen omschreven als een perfecte mix van komische momenten, meeslepende momenten en razend spannende momenten. Niet voor niets werd al een week na de release van seizoen 1 bevestigd dat er een vervolg ging komen; de serie was immers gelijk razend populair. En datzelfde gold voor seizoen 2. We achten de kans dan ook groot dat de makers nog met een seizoen 3 gaan komen.

Wanneer komt Control Z seizoen 3 op Netflix?

Seizoen 1 kwam online in mei 2020, seizoen 2 dus in augustus 2021. De kans is dan ook groot dat, mocht er een derde seizoen komen, deze ergens halverwege 2022 zal gaan komen. Nog eventjes geduld dus. Tot die tijd kan je altijd nog genieten van soortgelijke tiener(drama)series zoals Teenage Bounty Hunters en Outer Banks, of van een andere Mexicaanse productie als IngobernableEl Dragon en El Recluso.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Control Z seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?