Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt iZombie seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt iZombie seizoen 4 op Netflix? Nu seizoen 3 van de komedie-drama aan het aanbod van Netflix is toegevoegd en het vierde seizoen van de serie al is uitgezonden bij The CW, is het afwachten wanneer het volgende seizoen op Netflix zal verschijnen.

iZombie

iZombie vertelt het verhaal van Liv, die na een bootongeluk krijgt te horen dat ze is veranderd in een zombie. Ze neemt ontslag en verlaat haar verloofde. Om menselijk te blijven en geen moordneigingen te krijgen, moet ze wel iets heel bijzonders eten: hersenen. Gaat alles goed komen?

Het eten van hersenen heeft echter wel een bijwerking. Gedragspatronen worden namelijk overgenomen. Dit heeft al gezorgd voor hilarische momenten en opmerkingen. Ook in seizoen 4 zullen we dit ongetwijfeld terug zien. Haar ‘gave’ gebruikt ze nu om moordzaken op te lossen. De visioenen die ze krijgt na het eten van de hersenen, helpen hier goed bij.

Wanneer komt iZombie seizoen 4 op Netflix?

Het vierde seizoen van iZombie is inmiddels volledig uitgezonden door The CW, het netwerk dat uitzendt in onder andere de Verenigde Staten en Canada. De eerste aflevering was te zien op 26 februari 2018 en de laatste aflevering van het vierde seizoen werd op 28 mei uitgezonden.

Fans van de Zombie-serie zullen na het bingen van de serie nog even moeten wachten voordat het vierde seizoen van iZombie op Netflix verschijnt. De verwachting is dat Liv in de lente van 2019 weer te zien zal zijn op Netflix in seizoen vier.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als iZombie seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?