Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix? Op 30 juli 2021 verscheen het tweede deel van de razend populaire avontuurserie online bij de streamingsdienst en inmiddels kunnen degenen die ‘m al af gebingewatched hebben niet meer wachten op seizoen 3. Helaas is nog wel even geduld nodig: Outer Banks seizoen 3 komt vermoedelijk pas halverwege 2022 op Netflix.

De Pogues

In Outer Banks seizoen 1 volgden we het turbulente leven van een vriendengroep genaamd ‘de Pogues’. Een orkaan zorgt er hartje zomer voor dat de elektriciteit uitvalt en ondertussen gaan de tieners op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van de vader van John B, die met zijn boot op pad was. Het resulteert in een bloedstollende zoektocht waarbij de meest verrassende geheimen aan het licht komen, gepaard met verborgen en verboden romances en een uiterst waardevolle schatkist.

In seizoen 2 krijgt de schatkistenjacht een vervolg, nadat John B en zijn nieuwe vriendin Sarah ter nauwer nood een heftige storm op zee (dit was de cliffhanger van seizoen 1). Derhalve konden zij hun reis richting Nassau op de Bahama’s voortzetten. Het resulteerde in een wederom erg spannend seizoen uit de hoge hoed van de makers.

Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Outer Banks seizoen 3 op Netflix? Seizoen 1 werd in april 2020 gereleased door de streamingsdienst, en seizoen 2 dus in juli 2021. We kunnen daarom wel alvast de voorzichtige prognose doen dat seizoen 3 ook ergens halverwege het volgende jaar, 2022 dus, gaat komen.

Helaas moeten de fans van deze zinderende avonturenserie nog eventjes geduld hebben. Maar, hoewel er bij Outer Banks niets vast lijkt te staan, en verrassingen altijd op de loer liggen, weten we één ding wél zeker: Outer Banks stelt nooit teleur.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Outer Banks seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?