Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Outlander seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt Outlander seizoen 7 op Netflix? Nu het zesde seizoen van de Britse dramaserie eindelijk op Netflix te bekijken is, vragen veel fans van Outlander zich af wanneer het zevende seizoen van de reeks wordt toegevoegd aan het aanbod. Wie de hoop had dat het niet lang wachten is tot ook het zevende seizoen van Outlander op Netflix verschijnt, komt helaas bedrogen uit. Het ziet er namelijk niet naar uit dat de afleveringen al op korte termijn worden toegevoegd aan het aanbod. We vertellen je alles wat we al weten over de release van Outlander seizoen 7 op Netflix.

Britse dramaserie

De Britse dramaserie Outlander is al jarenlang een gigantisch succes. De serie neemt ons mee naar 1945, kort na de Tweede Wereldoorlog. Claira Randall werkt op dat moment als verpleegster tot er iets vreemds gebeurt. Ze gaat plots tweehonderd jaar terug in de tijd. Als ze wakker wordt, is ze terecht gekomen in het Schotland van 1743. Er zit maar één ding op: Overleven in de achttiende eeuw. Terwijl ze wordt uitgehuwelijkt aan een Schotse strijder, vindt ze ook zelf de liefde. Voor wie kiest ze uiteindelijk?

Productie al afgerond

Inmiddels is Outlander al heel wat seizoenen verder en werd de serie in maart 2021 vernieuwd voor een zevende seizoen bij Starz. De opnames daarvan gingen in de zomer van 2022 van start. Eind februari 2023 werd duidelijk dat de opnames er inmiddels opzitten. Daarmee heeft het ruim een half jaar geduurd om alle beelden opgenomen te krijgen. Dat het zolang geduurd heeft, is niet helemaal verrassend. Nadat het zesde seizoen flink moest worden ingekort vanwege de coronapandemie, is ervoor gekozen om voor het zevende seizoen flink uit te pakken. Outlander seizoen 7 telt dan ook maar liefst zestien afleveringen, maar wanneer verschijnen ze op Netflix?

Wanneer komt Outlander seizoen 7 op Netflix?

Wanneer komt Outlander seizoen 7 op Netflix? Dat is een vraag die bij veel fans van Outlander speelt. Helaas zullen zij wel nog even geduld moeten hebben tot het zevende seizoen op Netflix te bekijken is. Starz vernieuwde Outlander weliswaar al in maart 2021 voor een zevende seizoen, de opnames werden pas begin 2023 afgerond. Vervolgens zal het complete seizoen eerst nog uitgezonden moeten worden in de Verenigde Staten. Dat lijkt in de zomer van 2023 te gebeuren, al is een officiële releasedatum nog niet bekend.

Naar verwachting zijn de afleveringen dan ook wekelijks te bekijken bij Ziggo Movies & Series. Op Netflix zullen we langer moeten wachten. De afgelopen seizoenen moesten we een jaar wachten tot na de start van het seizoen in Amerika tot de afleveringen op Netflix kwamen. In dat geval zal het in de zomer van 2024 zover zijn. Ondertussen aan de slag met soortgelijke series? Bekijk de beste romantische dramaseries op Netflix.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Outlander seizoen 7 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?