Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Over Water seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt Over Water seizoen 3 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of de Vlaamse serie Over Water nog terugkeert voor een derde seizoen. De serie is oorspronkelijk afkomstig van Eén en die zender heeft nog niets bekendgemaakt over de toekomst van de reeks.

Vlaamse serie

Over Water verscheen in 2018 in België. De serie vertelt het verhaal van John. Hij heeft flink wat fouten gemaakt in zijn leven, maar krijgt nu van zijn familie nog één keer de kans om het één en ander goed te maken. Hij gaat bij zijn schoonvader in de Haven van Antwerpen werken, maar het duurt niet lang voordat het ook daar volledig misgaat.

Wanneer komt Over Water seizoen 3 op Netflix?

Op Netflix hoefden we niet lang te wachten totdat het tweede seizoen van Over Water werd toegevoegd. Razendsnel na de release van seizoen 1 werd ook het vervolg gelanceerd. Op een derde seizoen zullen we echter hoe dan ook langer moeten wachten. Op het moment van schrijven is namelijk nog niet eens een derde seizoen aangekondigd.

Over Water is oorspronkelijk afkomstig van het Belgische Eén. Daar ontvangt de serie wekelijks een miljoen kijkers. Toch is het niet bekend of we ons ook op mogen maken voor een derde seizoen van Over Water. Eén heeft nog niets bekendgemaakt over een eventueel vervolg. Toch is het niet ondenkbaar dat daar binnenkort meer duidelijk over komt. Vooral nu de serie ook te bekijken is op Netflix is de populariteit tenslotte toegenomen. Mocht er een derde seizoen komen, dan lijken we ongetwijfeld te moeten wachten tot ergens in 2021 of 2022. Ondertussen aan de slag met andere Vlaamse series? Denk eens aan De Twaalf en In Vlaamse Velden.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Over Water seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?