Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Protector seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Protector seizoen 2 op Netflix? Nu het eerstes seizoen van The Protector sinds 14 december te bekijken is bij de streamingdienst, is het wachten op een seizoen 2 begonnen. Of er een tweede seizoen komt van de Turkse Netflix-serie is echter nog zeer de vraag.

The Protector

The Protector, ook bekend onder de Turkse naam Hakan: Muhafiz, is de eerste Turkse Original van Netflix. Hakan staat centraal in The Protector. Op het eerste oog een doodnormale jongen, tot hij ontdekt dat hij bij een geheim genootschap hoort en een geheime missie heeft te vervullen. Istanbul wordt bedreigd door onsterfelijke wezens en het is aan Hakan de taak om zijn stad daartegen te beschermen. Lukt het hem om zijn stad te redden?

Wanneer komt The Protector seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt The Protector seizoen 2 op Netflix? Vlak voor de release van seizoen 1 werd al duidelijk dat er een akkoord was bereikt over een vervolg. Inmiddels is bekend geworden dat dat vervolg op 26 april bij Netflix verschijnt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Protector seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?