Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 3 op Netflix? Ook Netflix zet steeds meer in op realityseries. De streamingdienst heeft met Too Hot To Handle en Love is Blind al een aantal succesvolle eigen realityshows te pakken, maar heeft sinds kort ook een aantal aangekochte titels. Daartoe behoort ook The Real Housewives of Beverly Hills. Of seizoen 3 ook snel naar Netflix komt, is echter onduidelijk.

The Real Housewives

The Real Housewives of Beverly Hills verscheen in 2010 op Bravo als zesde serie in de reeks. In de serie volgen we verschillende vrouwen uit Beverly Hills, California. Zo kijken we in de eerste seizoenen mee met onder meer Kyle Richards, Adrienne Maloof, Kim Richards, Lisa Vanderpump, Camille Grammer en Taylor Armstrong. We worden meegenomen in verschillende situaties waar de welvarende vrouwen mee te maken krijgen, terwijl ze ondertussen genieten van hun weelderig levensstijl.

Wanneer komt The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 3 op Netflix?

Wanneer komt The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 3 op Netflix? Helaas is het nog niet bekend of Netflix gaat proberen om ook de rechten aan te kopen van de resterende seizoenen van The Real Housewives of Beverly Hills. Daardoor is het moeilijk om te zeggen wanneer we aan de slag kunnen met seizoen 3 en de overige zeven seizoenen van de reeks. Ondertussen kun je wel alvast aan de slag met The Real Housewives New York en The Real Housewives Atlanta.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?