Laatste nieuws over Netflix

Wanneer komt Who Is Erin Carter seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Who Is Erin Carter seizoen 2 op Netflix? De Britse crimeserie kende een sterke start op de streamingdienst en het verhaal schreeuwt om een vervolg. Maar wanneer keren we terug naar Barcelona voor Who Is Erin Carter seizoen 2 op Netflix? Of misschien wel in een andere stad…

Lieve schooljuffrouw blijkt bikkelhard

Erin Carter is een lieve schooljuffrouw in Barcelona. Ze is vanuit Groot-Brittannië naar de Spaanse stad gekomen en geeft Engelse les. Ze valt voor niemand op, tot ze op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is. In een supermarkt vindt een overval plaats en dat triggert het verleden van Erin Carter. Ze weet de criminelen te overmeesteren, maar de wijze waarop roept heel veel vragen op.

Wie is dit?

De politie vraagt zich af wie Erin Carter nou werkelijk is en de overheid is niet de enige. Eén van de overvallers heeft haar herkend en zo wordt haar geheime en gewelddadige verleden blootgelegd. Het levert een spannende serie op, waarin nog heel wat meer te vertellen valt.

Wanneer komt Who Is Erin Carter seizoen 2 op Netflix?

Wanneer komt Erin Carter seizoen 2 op Netflix? Een vraag voor veel kijkers van de serie. Het slechte nieuws is dat de kans hierop niet al te groot is. De serie van de makers van The Crown is namelijk gepresenteerd als een Limited Serie. Dit houdt in dat er in principe maar één seizoen van wordt gemaakt, waarin het volledige verhaal wordt gemaakt.

Zo zou het bij de acht afleveringen blijven en komt er geen tweede seizoen van Who Is Erin Carter op Netflix. Helemaal uitgesloten is het echter niet. In het recente verleden zijn er van meerdere Limited Series toch meerdere seizoenen gemaakt, simpelweg doordat de kijkcijfers heel erg goed waren. En het verhaal de kans bood om meer te maken. Dat gaat ook op voor Who Is Erin Carter.

Engelse titels krijgen voorrang?

Daarnaast is de kans op Who Is Erin Carter seizoen 2 op Netflix iets groter door de huidige situatie in de Verenigde Staten. Door de schrijversstaking in Hollywood worden er momenteel geen films en series in Amerika gemaakt. Als Netflix toch Engelstalige content wil, dan zal er dus extra geproduceerd moeten worden in Groot-Brittannië. Dat biedt dus de kans voor Engelse producties zoals Who Is Erin Carter om toch door te gaan voor een tweede seizoen.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Who Is Carter seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?