Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Doctor Foster seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Doctor Foster seizoen 3 op Netflix? De geruchten doen inmiddels de ronde dat de fans van Doctor Foster kunnen rekenen op een derde seizoen. De grote vraag is nu alleen wanneer we het derde seizoen kunnen verwachten. Tussen het eerste en tweede seizoen zat tenslotte al liefst twee jaar voor het uitzenden bij BBC. Nadat seizoen 2 was uitgezonden in Engeland, verscheen het seizoen ook al vrij snel op Netflix. Maar hoe zit dat precies met seizoen 3?

Dr. Gemma Foster

In Doctor Foster draait het allemaal om Dr. Gemma Foster die vermoedt dat haar man een affaire heeft. Ze besluit op onderzoek uit te gaan en raakt langzaam mar zeker volledig geobsedeerd door de situatie. Het tweede seizoen van Doctor Foster liet ook aardig wat vragen achter. Zo zagen we aan het eind dat de zoon van Gemma en Simon vermist was na veelbewogen aflevering. Het derde seizoen lijkt dan ook om Tom te draaien. En natuurlijk zullen we meer te weten komen over de relatie tussen Gemma en Simon.

Doctor Foster seizoen 3 op Netflix

De eerste groot vraag was natuurlijk of Doctor Foster een seizoen 3 zou krijgen. En alhoewel het nog om geruchten gaat, lijkt het inmiddels wel duidelijk te worden dat er een seizoen 3 gaat komen. Nadat de cijfers voor seizoen 2 weer succesvol waren, hebben de makers naar verluidt groen licht gekregen om aan de slag te gaan met een seizoen 3. Door het drukke schema van hoofdrolspeelster Suranne Jones (Dr. Gemma Foster) kan het filmen echter nog niet direct beginnen.

Het ziet ernaar uit dat dat op zijn vroegst pas volgend jaar begint, waardoor gerekend wordt op een verschijning van seizoen 3 tijdens het seizoen 2019-2020. Daarnaast is het nog wachten of Netflix tegen die tijd nog de rechten heeft van de serie om het derde seizoen aan het aanbod toe te mogen voegen. Momenteel is daar nog niet veel over te zeggen. Het is een kwestie van tijd voordat daar meer over bekend wordt.

Wil je op de hoogte gebracht worden als Doctor Foster seizoen 3 op Netflix staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?