Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Norsemen seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Norsemen seizoen 3 op Netflix? Norsemen is één van de Noorse series die Netflix rijk is. Toen de serie oorspronkelijk lanceerde in Noorwegen bij NRK1 droeg de serie de naam Vikingane. Op Netflix gaat hij door het leven als Norsemen. Gelukkig was al voor de release van het tweede seizoen bij de streamingdienst bekend dat Norsemen ook een derde seizoen zou krijgen.

Norsemen

Norsemen is te omschrijven als een kruising tussen Monty Python en Game of Thrones. De serie vindt plaats in het jaar 790, waar de vikingen van Norheim een hectische planning hebben van plunderingen, slavernij en geweld. De serie wordt zowel opgenomen in het Engels als in het Noors. De serie is geschreven en geregisseerd door Jon Iver Helgaker en Jonas Torgersen.

Wanneer verschijnt Norsemen seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Norsemen seizoen 3 op Netflix? Norsemen is sinds het tweede seizoen een Netflix Original en inmiddels is duidelijk geworden dat er ook gewerkt wordt aan een derde seizoen. Jon Iver Helgaker sprak nog voor de release van seizoen 2 met Dagbladet over de toekomst van de serie.

“Netflix heeft de serie gekocht, dus het is nu een Netflix Original. Nu zijn er 150 miljoen potentiële kijkers voor de serie. We schrijven nu voor zes nieuwe afleveringen die Vikingane / Norsemen seizoen 3 vormen.” Als alles gaat volgens plan, dan start de productie in de lente en kunnen we het derde seizoen in de herfst van 2019 verwachten.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Norsemen seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?