Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Suits seizoen 7 op Netflix?

Wanneer verschijnt Suits seizoen 7 op Netflix? Nu het zesde seizoen van de advocatenserie eindelijk bij de streamingdienst te bekijken is, is het natuurlijk ook de grote vraag wanneer het volgende seizoen bij Netflix verschijnt. In de Verenigde Staten werd het zevende seizoen tussen medio 2017 en begin 2018 uitgezonden. De releasedatum op Netflix is nu ook bekend.

Suits
Het zevende seizoen is direct het laatste seizoen waarin we Meghan Markle zien. De actrice was jarenlang verantwoordelijk voor de rol van Rachel Zane, maar sinds haar huwelijk met Prins Harry heeft ze besloten dat het tijd werd om te stoppen met acteren.

Het zevende seizoen is ook direct het laatste seizoen waarin we Patrick J. Adams zien als Mike Ross. Hij dacht er al een tijdje over na om de serie te verlaten en na zeven seizoenen is het dan eindelijk echt klaar. De voornaamste reden voor hem was zijn familie. Na acht jaar veel afwezigheid van huis was hij er echt klaar mee.

Wanneer verschijnt Suits seizoen 7 op Netflix?

Wanneer verschijnt Suits seizoen 7 op Netflix? Nu het zesde seizoen van Suits bij Netflix te bekijken is, is het ook gelijk de vraag wanneer we het zevende seizoen kunnen verwachten. Seizoen 6 werd tussen medio 2016 en begin 2017 uitgezonden in Amerika. Het zevende seizoen werd precies een jaar later uitgezonden.

Nu is het natuurlijk de vraag wanneer Suits seizoen 7 verschijnt. Razendsnel na de release van seizoen 6B op Netflix werd duidelijk dat we seizoen 7 op 12 juli 2019 al kunnen verwachten. Het is nog onduidelijk of het seizoen dan wederom gesplitst bij de streamingpartij verschijnt.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Suits seizoen 7 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?