Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 5 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 5 op Netflix? The Flash is één van de meest populaire superheldenseries van The CW en door de samenwerking met Netflix kunnen we ook in Nederland altijd razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dat ook het geval zijn voor het vijfde seizoen, maar wanneer verschijnt The Flash seizoen 5 bij The CW en op Netflix?

Samenwerking The CW en Netflix

Op Netflix kunnen we altijd razendsnel aan de slag met nieuwe afleveringen van The Flash en dat hebben we allemaal te danken aan de samenwerking tussen Netflix en The CW. Binnen 24 uur na de release in de Verenigde Staten voegt de streamingdienst nieuwe afleveringen van The Flash toe aan zijn aanbod.

In The Flash draait het allemaal om een forensisch expert die uit zijn coma ontwaakt. Hij komt er dan al snel achter dat hij verbazingwekkende nieuwe kracht blijkt te hebben. The Flash besluit die in te zetten om de stad te beschermen. De eerste vier seizoenen van deze superheldenserie groeiden uit tot een groot succes.

Lees ook: Dit is de ideale volgorde om Arrowverse-series te kijken

Wanneer verschijnt The Flash seizoen 5 op Netflix?

The Flash is onlangs vernieuwd voor een seizoen 5. Een grote verrassing is dat niet, gezien de serie zeer populair is bij The CW. Het vierde seizoen kende weliswaar wel even een lastige start, maar al snel was de show weer terug bij zijn oude doen. De grote vraag is alleen waaneer The Flash seizoen 5 terugkeert bij The CW en Netflix.

Het vijfde seizoen van The Flash wordt in oktober verwacht. De afgelopen jaren is gebleken dat de zender de superhelden series vaak de week na New York Comic Con in première laat gaan. Ook dit jaar is dat weer het geval. De eerste aflevering verschijnt op 9 oktober bij The CW. Een dag later wordt de nieuwe aflevering ook op Netflix verwacht. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als The Flash seizoen 5 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?