Laatste nieuws over Netflix

Wanneer verschijnt Wu Assassins seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Wu Assassins seizoen 2 op Netflix? Helaas is het nog onduidelijk wanneer Wu Assassins terugkeert voor een vervolg, maar een tweede seizoen is wel al besteld. De gloednieuwe Amerikaanse actie-serie is sinds donderdag 8 augustus te zien op Netflix en het duurde een jaar voordat de bevestiging voor een vervolg kwam.

Wu Assassins

In Wu Assassins volgen we het verhaal van Kai Jin, een jonge chef-kok uit San Francisco. Als eenvoudige chef-kok komt hij in een andere wereld terecht als hij betrokken raakt bij een lange lijn van huurmoordenaars die de mystieke Wu-krachten uit verkeerde handen moet nemen. Als hij er niet op tijd bij is, dreigt de wereld vernietigd te worden door vijf criminelen.

Wanneer verschijnt Wu Assassins seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Wu Assassins seizoen 2 op Netflix? Netflix heeft in augustus 2020 bekendgemaakt dat er dan toch een vervolg komt. Dat nadat de laatste tijd al heel wat geruchten de ronde deden dat de reeks terug zou keren. Naar verwachting moeten we tot 2021 wachten op nieuwe afleveringen van de bovennatuurlijke martial arts serie.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer Wu Assassins seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?