Laatste nieuws over Netflix

You exclusief naar Netflix; tweede seizoen besteld

Netflix heeft de rechten van You overgenomen van Lifetime. Deze Amerikaanse zender bracht het eerste seizoen van de serie in de Verenigde Staten op de buis, waarop alle afleveringen op 26 december wereldwijd op Netflix verschijnen. Vanaf het tweede seizoen is de serie exclusief te zien op Netflix.

What Would You Do For Love?

De verwachtingen van You zijn hoog. Dat waren ze al na het verschijnen van de trailer, op IMDb scoort de serie na uit te zijn gezonden in de Verenigde Staten een 8,1. You is gebaseerd op de bestseller What would you do for love? van Caroline Kepnes.

Als de slimme manager van een boekwinkel (Penn Badgley, bekend van Gossip Girl) kennismaakt met een veelbelovende schrijfster (Elizabeth Lail), wordt duidelijk wat zijn antwoord op die vraag is: alles. Gebruikmakend van internet en sociale media, verzamelt hij de meest intieme details over haar leven om zo dicht mogelijk bij haar te komen.

You: van liefde naar stalken

De romantische en ietwat gênante crush verandert in een obsessie wanneer hij stilletjes en strategisch de obstakels – én personen – die tussen hen instaan uit de weg ruimt. Eén vriendin (Shay Mitchell uit Pretty Little Liars) begint hem te wantrouwen, wat het spel echt op de wagen brengt.

Door het succes van de serie op Lifetime had deze zender al een tweede seizoen besteld. Toch is er nu dus een opmerkelijke deal gemaakt. Netflix neemt de rechten volledig over en zal dus ook met een tweede seizoen aan de slag gaan. Wanneer deze zal verschijnen is nog niet bekend, het eerste seizoen kunnen we op Netflix zien vanaf 26 december.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?