Laatste nieuws over Netflix

Zeer succesvolle komedieserie krijgt zevende en laatste seizoen

Komedieseries zijn moeilijke reeksen voor Netflix, want de meeste houden het maar weinig seizoenen vol. En heel wat zijn zelfs na één seizoen al aan de kant geschoven. Zo niet voor The Upshaws. Dit bleek een voltreffer, die nog maar eens is verlengd. Al is dat de laatste keer.

Nog één keer aan de slag

Op dit moment zijn er al vijf seizoenen van de familiekomedie. Het zesde seizoen bestaat uit tien afleveringen en deze worden begin 2025 op Netflix verwacht. De makers kunnen daarna nog één keer aan de slag met extra veel episodes.

Zestig afleveringen

Want het is naar buiten gebracht dat de streamingdienst een zevende seizoen heeft besteld. Daarin zullen alle verhalen worden afgerond en de makers krijgen daar extra lang de tijd voor. Want dit seizoen zal uit liefst twaalf afleveringen bestaan. Ook deze worden in in 2025 op Netflix verwacht. In totaal zullen er dus zestig afleveringen worden gemaakt, alleen The Ranch (80) en Fuller House (75) kregen meer afleveringen wat betreft sitcom. Als er naar komedie wordt gekeken is Grace and Frankie met liefst 94 afleveringen de langste reeks.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?