Laatste nieuws over Netflix

Alle films met Ryan Reynolds op Netflix

Hollywood-acteur Ryan Reynolds zou een pauze inlassen, maar daar valt helemaal niets van te merken. Hij maakt film na film (die áltijd lekker wegkijken), en daarvan zijn er een hele hoop te vinden op Netflix. Welke allemaal? Wij zetten ze op een rijtje!

The Adam Project

We beginnen met Reynolds’ nieuwste werk. In de Netflix-film The Adam Project kruipt de acteur in de huid van een man, Big Adam genaamd, die terugreist in de tijd en daar na een noodlanding een jongere versie van zichzelf (gespeeld door Walker Scobell) tegenkomt. Reynolds moet samenwerken met zijn jongere zelf én zijn overleden vader, om zo zijn fouten uit het verleden te herstellen en tegelijkertijd de toekomst veilig te stellen. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf… The Adam Project schotelt je een sterrencast voor, want ook Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Catherine Keener én Zoe Saldaña spelen rolletjes in de Sci-Fi-film.

6 Underground

6 Underground is ook al zo’n lekker ‘popcornfilmpje’. Een miljardair (Reynolds) zet zijn eigen dood in scène en stelt een team van huurmoordenaars, spionnen en scherpschutters samen om de dictator van een fictief land uit de weg te ruimen. Wat volgt zijn (op zijn Michael Bays): flitsende achtervolgingen, schaar geklede vrouwen en een hele hoop explosies!

Red Notice 

Red Notice vertelt het verhaal van een Interpol-agent, die belast is met de taak om de meest beruchte kunstdief ter wereld op te sporen. Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, neemt de rol van agent op zich en ‘Wonder Woman’ Gal Gadot speelt de zwoele kunstdief die op de vlucht is voor de autoriteiten. Reynolds kruipt als laatste in de huid van een vingervlugge oplichter. Een zogenaamde ‘red notice‘ is een bericht dat Interpol verspreidt als de dienst een voortvluchtige crimineel op wil sporen.

R.I.P.D.

Nick Walker (Reynolds) is een onlangs overleden politieagent, die zich bij een team van andere zombieagenten voegt, die allemaal werken voor de Rest in Peace Department (R.I.P.D.). Samen beginnen ze aan een bovennatuurlijke strijd om er achter te komen wie Walker precies vermoord heeft.

The Hitman’s Bodyguard

’s Werelds beste (en beruchtste) huurmoordenaar (Michael Bryce, Reynolds) besluit het roer helemaal om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Zijn oude baas is de corrupte en moordzuchtige ex-president van een Oost-Europees land, met een breed arsenaal aan huurlingen tot zijn beschikking. Die zal er natuurlijk alles aan doen om de getuigenis tegen te houden.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Bryce (gespeeld door Reynolds) zit er eventjes helemaal doorheen: hij ziet het leven niet meer zitten. Hij neemt een therapeut ‘in de arm’, die hem aanraadt om afstand te nemen van het drukke en gevaarlijke bodyguard-bestaan. Hij zou eens op een welverdiende vakantie moeten gaan! Eenmaal aangekomen op zijn vakantiebestemming blijkt een rustig weekje bijkomen er niet voor hem in te zitten. Sonia Kincaid (Salma Hayek) heeft zijn hulp namelijk hard nodig om haar man Darius (Samuel L. Jackson) te bevrijden uit de klauwen van de maffia.

Self/less

Self/less gaat over een oude man (Reynolds) die dichter en dichter bij einde van zijn leven komt en daarom maar besluit om zijn brein in een jonger lichaam laat plaatsen. Al snel komt hij er echter achter waar zijn nieuwe lichaam vandaan komt en moet hij vluchten voor het bedrijf dat daarvoor verantwoordelijk is én dat hem het zwijgen op wil leggen.

Safe House

Wanneer een schuiladres van de CIA het doel wordt van een groep criminelen, krijgt de ‘oppasser’ (Reynolds) van dit schuiladres de taak om de crimineel (Denzel Washington) die daar op het moment ondergedoken zit, naar een andere, veilige locatie te transporteren.

Nog meer Ryan Reynolds!

Is jouw Ryan Reynolds-honger na het bekijken van de bovengenoemde films nóg niet gestild, dan kun je altijd nog terecht bij Disney+. Die streamingdienst beschikt over drie films met Reynolds in de hoofdrol: Free Guy (over een man die erachter komt dat hij in een videogame leeft) en Deadpool 1 en 2 (over een knotsgekke superheld in het X-Men-universum).

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?