Laatste nieuws over Netflix

April en begin mei brengt nog veel nieuwe films

Netflix heeft een aantal highlights bekend gemaakt van films en series die er in de rest van april en begin mei zal worden toegevoegd. Behalve de wekelijkse aflevering van From Dusk Till Dawn zal ook vanaf 16 april Fargo beginnen. Deze true-cime misdaadserie is een remake op de gelijknamige Oscar-winnende films uit 1996. Met een volledig nieuw verhaal en nieuwe moordzaak komt Fargo exclusief op Netflix. Wekelijks komt er een nieuwe aflevering online.

In de resterende dagen van april komen er vooral een aantal topfilms online. Hierbij Total Recall, Jackie (met Carice van Houten), Remember Me, Larry Crowne, Keeping Mum en Babel. In Total Recall, met onder meer Colin Farrell, wordt de superspion-fantasie van Douglas Quaid omgezet in de werkelijkheid totdat de grens tussen echt en nep vervaagt en hij op de vlucht moet slaan. Babel met Brad Pitt gaat over een Amerikaans stel, een rebelse dove Japanse tiener met haar vader en een Mexicaanse au pair hebben een onwaarschijnlijke connectie.

Mei zal op de eerste van de maand hoogstwaarschijnlijk weer met een explosie beginnen. Duidelijk is in ieder geval dat de films Grown Ups, Salt, Burlesque en Magic Mike. Vooral Magic maakte bij de lancering in de bioscoop flink wat los. Een stripper neemt een jonge jongen genaamd The Kid onder zijn hoede en leert hem de fijne kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en snel geld verdienen. Voor de kinderen verschijnen onder meer Brave en het derde deel van de trilogie van Arthur: the War of the Two Worlds.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties