Laatste nieuws over Netflix

April wordt een bomvolle filmmaand op Netflix

Orphan Black seizoen 3 op Netflix

April is al prachtig begonnen op Netflix. Verwelkomden we woensdag zestien nieuwe titels, donderdag werden we wakker met The Blacklist. Dat is lang niet alles deze maand, want het worden drukke dagen. Met name het filmaanbod krijgt een flinke toevoeging. Ook zijn er weer een aantal Netflix Originals die het daglicht zien of terugkeren met nieuwe seizoenen. Ook is er bijzonder nieuws over Orphan Black.

Derek en Koning Julien terug, Daredevil nieuw

Vrijdag 3 april is met recht Goede Vrijdag. Derek keert terug met een speciale aflevering. Daarnaast verschijnen er nieuwe afleveringen van Koning Julien. In december mochten we de personage uit Madagascar verwelkomen en het verhaal zal nu al worden uitgebreid. Volgende week zijn alle ogen gericht op Daredevil. De Marvel-serie is de eerste van vier Marvels op Netflix. Op 17 april mag Chris d’Elia onze lachspieren testen met zijn voorstelling Incorrigible en negen dagen later verschijnt het eerste seizoen van Chef’s Table. In deze documentairereeks worden de beste en meest vooruitstrevende koks ter wereld bezocht.

Films, films én films

De nieuwe films komen rustig op gang in de eerste helft van de maand met onder meer Killing them Softly, Knorretjes Grote Film, The Transporter, Kick-Ass 2, Quartet en Hannah Montana: The Movie. Vanaf 15 april is er vervolgens geen houden meer aan. Die dag zullen onder meer Last Night, Facing Ali, Grizzly Man, Eden Lake, Match Point en My Summer of Love worden toegevoegd. Daarmee is de koek nog niet op, want later in de maand komen daar ook nog onder meer bij: The Purge, We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks, The Smurfs 2, Cars 2 en Soul Surfer.

Orphan Black tegelijk met de VS

Tenslotte bijzonder nieuws, want Orphan Black seizoen 3 start exclusief op Netflix! De eerste aflevering is te zien op 19 april. Daarna kun je, direct na de uitzending in de Verenigde Staten, wekelijks uitkijken naar een nieuwe aflevering op zondag. De eerste twee seizoenen zijn al te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties