Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Bridgerton seizoen 3: Penelope moet groot obstakel overwinnen

In het derde seizoen van Bridgerton draait het allemaal om Penelope Featherington en Colin Bridgerton. De twee draaien eigenlijk al twee seizoenen om elkaar heen, maar daar gaat binnenkort verandering in komen.Toch staat het koppel wel nog een obstakel te wachten dat overwonnen moet worden.

Lady Whistledown

In het tweede seizoen van Bridgerton draaide het allemaal om Kate Sharma en Anthony Bridgerton. Ondertussen bleef ook Penelope aan het werk. Als Lady Whistledown drukte ze schandalig af omtrent haar beste vriendin Eloise Bridgerton. Daarnaast luisterde ze Colin af en hoorde ze hem zeggen dat hij nooit met haar zou trouwen. Nu Eloise de vriendschap met Penlope heeft beëindigd, lijkt ze steeds meer geïsoleerd te raken.

Groot obstakel

Ondertussen weet Colin nog altijd niet dat Penelope achter de identeiteit van Lady Whistledown zit. Het is dan ook nog maar de vraag hoe hij erop zal reageren als hij erachter komt dat Penelope achter de roddelkrant zit. Hij denkt tenslotte dat Penelope betrouwbaar is en de onthulling staat hun romance misschien wel in de weg.

Daarbij zal hij ongetwijfeld zwaar teleurgesteld zijn als hij het geheim onttdekt zonder het van Penelope te horen. Het ziet er dan ook naar uit dat Penelope eerst een groot obstakel uit de weg moet ruimen voor haar relatie met Colin echt van start kan gaan.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Bridgerton seizoen 3: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?