Populair op Netflix

De 20 populaire op Netflix: Bodies een bedreiging voor Lupin en Beckham?

Lupin en Beckham weten van geen ophouden. Nog altijd staan de Franse serie en Britse documentaire op de eerste twee plaatsen in de 20 Populaire op Netflix. Wel is er een nieuwe podiumklant bijgekomen. Rico Verhoeven heeft zijn stekje af moeten staan aan een Nederlandse film: Crypto Boy.

Halloween-week

Met de Britse serie Bodies is er wel een gegadigde die zomaar door kan stoten naar de bovenste plaatsen. Voorlopig moet de reeks het doen met de vierde stek. Black Lotus is gezakt naar de vijfde plaats, voor Bill Burr’s productie Old Dads. The Fall of the House of Usher gaat Halloween-week in op de zevende plaats.

Paw Patrol

Élite kreeg deze week te horen dat het achtste seizoen het laatste seizoen zal worden, seizoen zeven is binnengekomen op de negende plaats. Andere nieuwkomers zijn Paw Patrol de Film en The Devil on Trial.

Buzz rondom titels

Iedere dinsdag brengen we de 20 meest populaire titels van de week. We geven gelijk toe, de onderstaande lijst is geen hogere wetenschap. Net zoals lijstjes natuurlijk altijd onderhevig zijn aan discussie. Door het zoekgedrag van bezoekers op onze site, de buzz rondom titels op de social media, de aandacht die titels genereren in de media, de dagelijkse top-10 die Netflix weergeeft en de (hoeveelheid) cijfers die uitgedeeld worden op beoordelingssites zoals IMDb ontstaat een heel goed beeld.

Daarnaast geeft Netflix tegenwoordig een dagelijkse top-10. Deze lijst fluctueert extreem, doordat het slechts een zeer globaal beeld geeft. Het gaat namelijk om slechts twee minuten die van iedere titel is aangezet, wat dus puur het aantal kijkers weergeeft en niet zo zeer de populariteit. Toch is het weer een extra flintertje aan informatie voor een zo accuraat mogelijke lijst.

De 20 populairste titels van dit moment:

 1. Lupin (-)
  • Geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.
 2. Beckham (-)
  • Deze docuserie met nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgt de razendsnelle opkomst van David Beckham, van een bescheiden start tot wereldberoemd voetballer.
 3. Crypto Boy (nieuw)
  • Na een ruzie met zijn vader valt een jongeman voor de aantrekkingskracht van cryptocurrency en financiële vrijheid, maar beloften lijken te mooi om waar te zijn.
 4. Bodies (nieuw)
  • Vier detectives.Vier tijdlijnen. Eén lichaam. Om de toekomst van Groot-Brittannië te redden, moeten ze eerst de moord oplossen die de loop van de geschiedenis heeft veranderd.
 5. Black Lotus (-2)
  • Een gekwelde ex-commando moet zijn gevechtsvaardigheden weer uit de kast halen om het op te nemen tegen de wrede misdaadbaas die de dochter van zijn beste vriend heeft ontvoerd.
 6. Old Dads (nieuw)
  • Een knorrige vader van middelbare leeftijd en zijn twee beste vrienden zijn een beetje verdwaald in een veranderende wereld vol millennial-CEO’s en machtige voorschooldirecteuren.
 7. The Fall of the House of Usher (-3)
  • Deze verontrustende serie, gebaseerd op het werk van Edgar Allen Poe, volgt een familiedynastie die instort wanneer de erfgenamen op mysterieuze wijze beginnen te overlijden.
 8. Het Gouden Uur (-1)
  • Na een terroristische aanslag in Amsterdam gaat een rechercheur van Afghaanse komaf in een race tegen de klok op zoek naar de daders, die mogelijk oude vrienden van hem zijn.
 9. Élite (nieuw)
  • Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.
 10. Reptile (-4)
  • Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
 11. Pacto de Silencio (+3)
  • Een populaire influencer stort zich halsoverkop in het leven van vier vrouwen die op zoek zijn naar de waarheid over haar geboorte- en naar wraak.
 12. The Lost City (-7)
  • Een romanschrijfster belandt met haar covermodel op een avontuur in de jungle nadat ze is ontvoerd door een excentrieke miljardair die op zoek is naar een verloren schat.
 13. Liebes Kind (-3)
  • Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.
 14. Fair Play (-6)
  • Een onverwachte promotie bij een meedogenloos hedgefonds brengt de relatie van een koppel aan het wankelen en dreigt veel meer te verwoesten dan hun recente verloving.
 15. Paw Patrol de Film (nieuw)
  • Geen stad is te groot, geen blaf te klein! Als de inhalige burgemeester Humdinger de boel overneemt en er problemen ontstaan, gaan Ryder en de dappere pups naar Avonturenstad.
 16. Virgin River (-3)
  • Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.
 17. Love is Blind (-6)
  • Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloren, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Dit zijn de deelnemers aan seizoen 5.
 18. The Devil on Trial (nieuw)
  • Aan de hand van reconstructies en homevideo’s onderzoekt deze duistere documentaire de vermeende bezetenheid van een jonge jongen en de brute moord die daarop volgde.
 19. Band of Brothers (-4)
 20. Konferensen (-3)
  • Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?