Beste van de Maand

De Beste Documentaires op Netflix in november 2018

Medal of Honor Netflix

Wanneer we terugkijken op de maand november, dan kunnen we concluderen dat Netflix weer met diverse interessante documentaires is gekomen. We selecteerden de docu’s die je beslist aan je kijklijst moet toevoegen. Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Tissues

Eén van de documentaires die in november is uitgegroeid tot een hit is zonder twijfel Dogs. In deze reeks volgde Netflix verschillende hondeneigenaren en liet het zien hoe belangrijk een goede band met de viervoeter kan zijn. Pak de tissues er maar bij, want ontroerend is Dogs zeker!

Oorlog

In Medal of Honor wordt een heftiger onderwerp aangesneden, maar ook hier word je regelmatig ontroerd. Door de heldhaftige verhalen die Medal of Honor met zich meebrengt. De serie laat Amerikaanse militairen zien die vanwege hun optreden een Medal of Honor hebben mogen ontvangen, de hoogst mogelijke onderscheiding.

Er verscheen in november nog een documentaire met ‘oorlog’ als thema. Age of Tanks toont wat de rol van tanks is geweest in de oorlogen die zijn gevoerd vanaf het moment dat deze voertuigen werden ingezet.

De beste documentaires van november 2018:

# Titel Trailer
1 Dogs (1 seizoen)
2 Medal of Honor (1 seizoen)
3 They’ll Love Me When I’m Dead
4 Age of Tanks (1 seizoen)