Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in augustus 2018

Het was een prachtige filmmaand op Netflix. Gebruikers van de streamingdienst zijn lang ontevreden geweest over het filmaanbod, maar de laatste maanden lijkt daar flinke verbetering in te zitten. Ook in augustus verschenen meerdere blockbusters op Netflix, die nog niet zo lang geleden veel mensen naar de bioscopen lokten. Om het onszelf moeilijk te maken mochten we maar slechts drie films selecteren uit ruim twintig topfilms. We kunnen het ons goed voorstellen dat je het niet eens bent met onze keuzes, je kunt daarom ook zelf stemmen!

The Hitman’s Bodyguard

Met The Hitman’s Bodyguard verscheen er vorig jaar een uiterst vermakelijke actiefilm in de bioscoopzalen. In Azië wist Netflix al snel de uitzendrechten te bemachtigen, maar is nu ook in Nederland aan het aanbod toegevoegd. Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson blijken een prima combinatie en wat The Hitman’s Bodyguard extra aantrekkelijk maakt voor ons Nederlanders is natuurlijk het feit dat de film zich grotendeels afspeelt in Amsterdam.

Bekijk deze film op Netflix

Guardians of the Galaxy 2

Er is momenteel veel te doen om het derde deel van The Guardians of the Galaxy, omdat de regisseur van de eerste twee delen is ontslagen. Er doken namelijk wat controversiële tweets van James Gunn op en dat heeft hem de kop gekost, ondanks de steun van de cast. Het is de vraag wat er nu met het derde deel zal gebeuren, maar al die ophef kon de pret niet drukken toen halverwege augustus Guardians of the Galaxy 2 op Netflix verscheen. Ophef of niet, het blijft een heerlijke film.

Bekijk deze film op Netflix

To All The Boys I’ve Loved Before

Het is Netflix weer gelukt om te scoren met een romantische komedie. De streamingdienst lijkt inmiddels perfect te weten welke middelen nodig zijn om te slagen met dit type genre. Na A Christmas Prince, The Kissing Booth en Set It Up scoort nu To All The Boys I’ve Loved Before. Het is een verfilming van het succesvolle boek van schrijfster Jenny Han een valt uitstekend in de smaak bij de doelgroep. In To All The Boys I’ve Loved Before komt Lara Jean in een pijnlijke situatie, wanneer haar liefdesbrieven aan vijf jongens daadwerkelijk bij ze bezorgd worden. De brieven waren namelijk helemaal niet bedoeld om daadwerkelijk bij de jongens terecht te komen.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?