Beste van de Maand

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in augustus?

Met het einde van augustus is ook de zomer nagenoeg voorbij. Augustus valt qua nieuws in de komkommerperiode, maar voor Netflix was het alles behalve een reden om het rustig aan te doen> Er werden veel – bijna 200 – films en series toegevoegd aan het aanbod, maar welke waar het beste? De keuze is aan jou!

Filmaanbod Netflix verbetert

In augustus zette de trend van de afgelopen maanden ook voort. Het filmaanbod van Netflix wordt namelijk steeds beter en ook in augustus leverde dat flink wat parels op. Niet alleen scoorde Netflix’ eigen film To All The Boys I’ve Loved Before goed, ook meerdere kaskrakers.

Deze titels komen begin september naar Netflix

In augustus werden bijvoorbeeld ook The Green Mile, Beauty and the Beast, The Pianist, The Hitman’s Bodyguard en Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge toegevoegd aan het aanbod. Het zal dus een spannende strijd worden welke film wordt uitgekozen tot de beste film van augustus 2018.

Behalve de vele topfilms werden er ook weer meerdere series, documentaires en non-scriptedshows toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Zo verscheen het langverwachte The Innocents op Netflix en kreeg Insatiable in de aanloop naar de release op 10 augustus al veel aandacht. Bovendien waren er meerdere verrassingen bij de series, zoals Karppi, GHOUL en Farina. Bij de al bestaande series gingen Better Call Saul en Chesapeake Shores verder met een nieuw seizoen én was het natuurlijk eindelijk tijd voor Ozark seizoen 2.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?