Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in september 2018

Voor de liefhebber van series was september een grandioze maand op Netflix. Zeer veel topseries werden voorzien van een nieuw seizoen én zorgde Netflix ervoor dat series als Homeland, Sons of Anarchy en Prison Break minimaal één maand langer online bleven.

Atypical seizoen 2

Atypical was vorig jaar zomer één van de grote verrassingen en dus werd er vrolijk gereageerd toen het tweede seizoen werd aangekondigd door Netflix. De streamingdienst voegde seizoen 2 in september toe aan het aanbod. Na afloop van seizoen 1 was de familie Gardner een behoorlijke puinhoop door alles wat er binnen het gezin gebeurd was. Dat is wel het laatste wat de autistische Sam kan gebruiken, maar dat zorgde wel voor veel interessante vraagstukken, waar in seizoen 2 antwoord op wordt gegeven.

Bekijk deze serie op Netflix

Outlander seizoen 3

Na lang wachten is in september Outlander seizoen 3 eindelijk op Netflix verschenen. Omdat Ziggo ook de uitzendrechten had voor Nederland moest er langer gewacht worden dan gehoopt, al gaf Netflix in maart van dit jaar al aan dat seizoen 3 na de zomer zou verschijnen. De streamingdienst hield woord, want op 1 september was het direct raak en was het derde seizoen met nieuwe verhalen over Jamie en Claire te zien.

Bekijk deze serie op Netflix

The Affair seizoen 3

Net als Outlander seizoen 3 verscheen ook het derde deel van The Affair op 1 september op Netflix. In het derde seizoen van The Affair wordt er een tijdsprong van drie jaar gemaakt. Waar we in seizoen 2 ook kennis maakten met Helen en Cole Lockhart, werd in seizoen 3 Juliette Le Gall geïntroduceerd. Op haar heeft Noah een oogje, nadat hij is vrijgelaten uit de gevangenis.

Bekijk deze serie op Netflix

The Good Cop seizoen 1

Dit weekend wordt The Good Cop ook door ons uitgelicht in de FlixTip en dus kan deze feelgoodserie ook niet ontbreken in de Beste Series van september. De serie is gloednieuw op Netflix en bedacht door Andy Breckman, die eerder al succes boekte met Monk. De tone of voice in die serie weet hij ook perfect aan te slaan in The Good Cop, een serie die gaat over vader Tony en zoon TJ Caruso. Het zijn tegenpolen van elkaar, want de één is een corrupte ex-agent en de ander volgt trouw de wet. Funny fact: Josh Groban speelt TJ Caruso en voor hij succesvol was als acteur, scoorde hij diverse grote hits als zanger.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?