Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in september 2023

Deze maand verscheen Band of Brothers op Netflix, maar deze steengoede serie over de Tweede Wereldoorlog was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in september 2023. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van september 2023. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in september 2023.

Het Gouden Uur

In Het Gouden Uur speelt Nasrdin Dchar (wiens gezicht je natúúrlijk kent van Mocro Maffia) het personage Mardik, een rechercheur met een Afghaanse achtergrond die erachter komt dat zijn oude jeugdvriend Faysal naar Nederland is afgereisd. Een dag later wordt er echter een terreuraanslag gepleegd en één plus één is twee, toch? Heeft Faysal daar misschien iets mee te maken? Intussen wordt Mardik ook nog eens zelf onderzocht door een AIVD-agente, die hem niet vertrouwt.

➡ Lees meer over Het Gouden Uur

Band of Brothers

Band of Brothers is van HBO, maar dat heeft zijn ziel verkocht en dus staat de steengoede Tweede Wereldoorlog-serie van Steven Spielberg nu ook op Netflix! De show, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose, volgt de verrichtingen van Easy Company. Easy Company, 2nd Battalion, 506th Parachute Infantry Regiment om precies te zijn. Het is één van de allerbekendste Amerikaanse compagnieën uit de Tweede Wereldoorlog. De Easy Company werd in 1942 opgericht en werd tijdens de ‘bestorming’ van Normandië voor het eerst ingezet. Ben jij benieuwd naar het waargebeurde verhaal van onder meer Dick Winters (Diamian Lewis), Donald Malarkey (Scott Grimes) en Lewis Nixon (Scott Grimes)? Check dan dit artikel!

➡ Lees meer over Band of Brothers

Liebes Kid

Liebes Kind (of… Dear Child) is een gijzeldrama. Dat begint als de moeder met haar dochter weet te ontsnappen aan haar ‘boeman’, in een bosrijk gebied wordt aangereden en vervolgens in het ziekenhuis belandt. Al snel blijkt echter dat zij helemaal niet de verdwenen vrouw is die de autoriteiten aanvankelijk denken dat ze is, maar dat ze wél haar naam gebruikt. En bovendien lijkt haar dochter ook als twee druppels water op hoe de verdwenen vrouw er als kind uitzag. Mysterieus!

➡ Lees meer over Liebes Kind

Virgin River

Seizoen 5 van Virgin River staat op Netflix en de nieuwe afleveringen gaan verder waar seizoen 4 eindigde, er is dus géén tijdsprong. We schakelen gelijk in na de onthulling van Charmaine, die aan Jack vertelde dat hij niet de vader van haar tweeling is. Maar… de hamvraag is… wie is dat dan wel? En er is nog veel, veel meer gaande. Mel is natuurlijk zwanger. Vince werd buitenwesten geslagen door Preacher, nadat hij had gedreigd om Paige te vermoorden… of heeft hij misschien het leven gelaten en is hij er helemaal niet meer? Het zal toch niet? Daarnaast moet er natuurlijk iemand de schuld op zich nemen voor de dood van Wes. Nou, genoeg ingrediënten voor een knallend seizoen!

➡ Lees meer over Virgin River

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?