Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van Snowpiercer seizoen 2 op Netflix

Snowpiercer is terug voor een tweede seizoen. De serie is oorspronkelijk afkomstig van het Amerikaanse TNT, maar door een deal liggen de uitzendrechten in Nederland bij Netflix. We mogen dan ook wekelijks nieuwe afleveringen van Snowpiercer verwachten. Doordat Netflix echter afhankelijk is van het uitzendschema van TNT, is het mogelijk dat er soms een week tussenuit valt wat betreft het lanceren van een nieuwe aflevering. Met dit artikel weet je precies wanneer je nieuwe afleveringen van Snowpiercer seizoen 2 op Netflix mag verwachten.

Wekelijks op Netflix

Snowpiercer seizoen 2 is op 25 januari van start gegaan bij het Amerikaanse TNT. In Nederland verschijnt de aflevering vervolgens één dag later online op Neflix. Vanaf dat moment mogen we iedere week op dinsdag een nieuwe afleveringen verwachten. Daarmee is de release van seizoen 2 een stuk sneller dan bij seizoen één. Zo zit er ditmaal geen week, maar slechts één dag tussen de uitzending in de Verenigde Staten en in Nederland.

Snowpiercer

In het eerste seizoen van Snowpiercer hebben we alvast kennisgemaakt met het verhaal. We worden meegenomen naar een groep mensen in een trein waar grote verschillen zijn tussen rijk en arm. De mensen kunnen niet kiezen met wie ze in de trein willen zitten. Ze zitten met elkaar opgescheept nadat de wereld ijskoud is geworden door een verkeerd gelopen experiment om de klimaatverandering tegen te gaan. Ze hebben dan ook geen andere keuze dan in de trein blijven, maar juist daar ontstaat een opstand.

Uitzendschema Snowpiercer seizoen 2 op Netflix

Wil je altijd op de hoogte zijn van wanneer nieuwe afleveringen van Snowpiercer seizoen 2 op Netflix verschijnen? In onderstaande tabel zie je wanneer je de tien afleveringen van seizoen 2 online mag verwachten. Het seizoen start op 26 januari. Bekijk hieronder wanneer de afleveringen van Snowpiercer seizoen 2 op Netflix verschijnen:

Aflevering Titel Op Netflix
1 The Time of Two Engines 26 januari
2 Smoulder to Life 2 februari
3 A Great Odyssey 9 februari
4 A Single Trade 16 februari
5 Keep Hope Alive 23 februari
6 Many Miles From Snowpiercer 2 maart
7 Our Answer for Everything 9 maart
8 The Eternal Engineer 16 maart
9 The Show Must Go On 30 maart
10 Into the White 30 maart

➡ Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?