Uitzendschema

Dit is het uitzendschema van The Flash seizoen 4 op Netflix

Wanneer mag je nieuwe afleveringen van The Flash seizoen 4 op Netflix verwachten? De streamingdienst is namelijk afhankelijk van de uitzendingen in Amerika. Als daar geen nieuwe aflevering wordt uitgezonden, dan moet er in Nederland ook even geduld opgebracht worden. Dit uitzendschema van The Flash seizoen 4 verschaft duidelijkheid.

Breaks van The Flash

Door een deal met The CW kan Netflix altijd de nieuwste aflevering van The Flash seizoen 4 aanbieden, vrijwel direct nadat de uitzending in Amerika heeft plaatsgevonden. Hier zit slechts een paar uur tussen. Als The CW de programmering aanpast en er geen aflevering wordt uitgezonden, dan kan Netflix de aflevering ook niet in Nederland aanbieden.

Tijdens de Olympische Spelen is dat bijvoorbeeld het geval. In PyeongChang worden tussen 5 februari en 25 februari de Olympische Winterspelen gehouden en daar passen televisiezenders hun programmering op aan. Dat gaat ten koste van series die wekelijks worden uitgezonden, waaronder The Flash seizoen 4. Er zijn in die weken geen nieuwe afleveringen van The Flash en dus moet er ook in Nederland even gewacht worden. The Flash zal woensdag 28 februari weer terug zijn. Bekijk hieronder het uitzendschema van The Flash seizoen 4 op Netflix.

Aflevering Titel Op Netflix
10 The Trial of the Flash 17 januari
11 The Elongated Knight Rises 24 januari
12 Honey, I Shrunk Team Flash 31 januari
13 True Colors 7 februari
14 Subject 9 28 februari
15 Enter Flashtime 7 maart
16 Run, Iris, Run 14 maart
17 Null and Annoyed 11 april
18 Lose Yourself 18 april
19 Fury Rogue 25 april
20 Therefore She Is 2 mei
21 Harry and the Harrisons 9 mei
22 Think Fast 16 mei
23 We Are The Flash 23 mei

Lees ook: Wanneer begint The Flash seizoen 5 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?