Laatste nieuws over Netflix

Eddie Murphy in nieuwe Netflix Original Film

Brian Glazer Eddie Murphy Netflix

Er bestaat een goede kans dat Eddie Murphy in een nieuwe Netflix Original Film te zien zal zijn. Tegenover Bloomberg liet producent Brian Grazer weten dat hij met Murphy in gesprek is over een hoofdrol in een film die exclusief voor Netflix gemaakt wordt. Zoals bij Eddie Murphy valt te verwachten gaat het om een komediefilm.

Brian Grazer werd deze week tijdens de Vanity Fair New Establishment Summit in San Francisco geïnterviewd door Bloomberg en toen hem gevraagd werd of hij een film voor Netflix zou willen maken kwam hij met een verrassend antwoord. “Ik ga zelfs een film voor Netflix maken. Je zult een Eddie Murphy zien die je in tijden niet zo hebt meegemaakt.”

De maker van hitseries als 24 en Empire werkte al eens aan een serie voor Netflix. Hij maakte het vierde seizoen van Arrested Development en gaat ook het nieuwe seizoen produceren. Grazer gaf aan erg tevreden te zijn met Netflix. “Ik hou erg van Netflix. Als zij een idee goed vinden en het bevat de juiste elementen, dan laten ze je je gang gaan en kun je doen waar je in gelooft. Ze gevenje het vertrouwen.”

Grazer bleek tegenover Bloomberg erg op de praatstoel te zitten en mogelijk vertelde hij wel meer dan hij daadwerkelijk prijs mocht geven. Deadline.com pakte het nieuwsbericht ook op en verifieerde het een en ander bij Netfix. Volgens een insider bij Netflix is het nog te vroeg om het project al officieel aan te kondigen, omdat de details van het project en de contracten nog uitgewerkt moeten worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?