Laatste nieuws over Netflix

Maker verklapt: Eindigt Peaky Blinders seizoen 6 in de Tweede Wereldoorlog?

De opnames van Peaky Blinders seizoen 6 zijn inmiddels afgerond, nu is het wachten op de release ervan. In de aanloop daar naartoe verklapt producer en schrijver Steven Knight om de fans warm te maken alvast het nodige.

Tweede Wereldoorlog

Vlak na de laatste opnamedag bevestigde Knight bijvoorbeeld in gesprek met The Express dat Peaky Blinders seizoen 6 tot een grote eindscène gaat komen die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. “Ik werk altijd met een eindbestemming in het achterhoofd. De eindbestemming is dit keer het einde van een groot geheel; namelijk de start van de Tweede Wereldoorlog. Ik weet al hoe de laatste scène er uit gaat komen te zien, hoe die zal zijn en hoe die gaat eindigen”, verklapt Knight.

Nog niet de ultieme eindscène

En eerder zei de schrijver ook al over een eindscène in de WOII: “Dan is het verhaal over een familie in de periode tussen de twee wereldoorlogen compleet.” Overigens betekent die grote eindscène niet ook het einde van het verhaal, want het is al bevestigd dat er ook nog een afsluitende film gaat komen. Het nieuwe seizoen wordt rond de jaarwisseling verwacht op de BBC en vermoedelijk zeer spoedig daarna op Netflix.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?