Laatste nieuws over Netflix

Finale Breaking Bad vanaf 1 maart op Netflix

We hebben het enige tijd al geleden gemeld: de laatste afleveringen van Breaking Bad komen waarschijnlijk rond eind februari op Netflix. We zaten er naast, maar gelukkig niet veel. De finale van Breaking Bad zal namelijk vanaf 1 maart in Nederland op Netflix verschijnen! Dit heeft Netflix op de officiële Facebook pagina laten weten.

Halverwege november werd de immens populaire serie eindelijk online gezet door Netflix Nederland. Veel mensen kwamen er toen al achter dat het aanbod van de serie niet helemaal compleet is. Van seizoen 5 ontbraken er namelijk een aantal afleveringen. De laatste acht om precies te zijn. Veel fans hebben (on)geduldig gewacht op de laatste afleveringen, zodat zij weten hoe de serie afloopt. Zij weten nu hoelang ze moeten wachten: tot 1 maart!

De serie gaat over een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij terminaal ziek is. Hij heeft de ziekte longkanker. Omdat Walter, de hoofdpersoon, weet dat hij door de ziekte niet lang meer te leven heeft wil hij zijn vrouw en aanstaande kind niet in de financiële problemen brengen op het moment dat hij komt te overlijden. Hij besluit daarom voor het verkeerde pad te kiezen. Walter duikt de onderwereld in met een oud-leerling van hem en probeert door de verkoop van de drug crystal meth geld te verdienen voor zijn vrouw en kindje.

De laatste afleveringen van Breaking Bad worden omschreven als de beste ooit in de tv-geschiedenis, dus wij zijn razend benieuwd. Wat wel duidelijk is, is dat er over 8 afleveringen een einde aan de serie komt. Wie dat maar moeilijk kan verkroppen, kan zich mogelijk verheugen op de spin-off die later dit jaar gelanceerd zal worden: Better Call Saul.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?