Laatste nieuws over Netflix

Spin-off Breaking Bed komt naar Netflix Nederland

Breaking Bad is momenteel misschien wel de meest populaire serie op Netflix. Toen bekend werd dat de serie ook in Nederland beschikbaar zou komen op Netflix ontplofte Twitter. Het leek wel alsof iedereen op deze serie zat te wachten.

Niet alleen in Nederland is Breaking Bad populair, ook in Amerika doet de serie het goed. Daarom is er ook een spin-off gekomen. Voor de duidelijkheid: een spin-off is in dit geval een serie die voortkomt uit een al bestaande serie. Een goed voorbeeld is de serie Joey die is ontstaan uit de komische serie Friends.

De spin-off die op Breaking Bad gemaakt is heet Better Call Saul en zal dus ook te zien zijn op de Nederlandse Netflix. Het is niet alleen goed nieuws dat wij deze reeks ook zullen kunnen zien via de legale kanalen, maar we hoeven niet eens lang te wachten! Netflix heeft namelijk met de Amerikaanse tv-zender AMC een deal gesloten dat een paar dagen nadat de aflevering in de USA op televisie is geweest wij hem ook al kunnen zien op Netflix. In dat opzicht hebben wij een voordeel ten aanzien van USA en Canada, want daar moeten zij wachten totdat het seizoen afgelopen is.

De serie Better Call Saul gaat over Saul Goodman, die de advocaat was van Walter White, de hoofdpersoon in Breaking Bad. Voordat Saul advocaat werd van Walter White was hij zelf een maffiabaasje en daar gaat de serie Better Call Saul over. De serie speelt zich dus af in de periode vóórdat Walter White het criminele circuit inging.

Wanneer de serie exact te zien zal zijn in Amerika en vervolgens online zal staan op Netflix is nog niet bekend. De verwachting is echter dat het rond het voorjaar zal zijn dat de eerste aflevering van Better Call Saul te zien kan zijn.

Kijk hier welke series er nog meer te verwachten zijn op Netflix 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties