Flix Tip

Flix Tip: New Girl

Uit het onderzoek van de meest populaire serie op Netflix per land kwam New Girl bij onze zuiderburen als nummer één uit de bus. Een opvallende keuze in het zeer uitgebreide aanbod. Als je voor een heerlijke sitcom wilt gaan zitten is het uiteraard wel een prima serie, waarvan in juni ook nog eens een nieuw seizoen zal verschijnen.

Heb jij wel eens een serie, film of documentaire op Netflix gekeken waar je iedereen gelijk alles over wilt vertellen? Wij ook! Iedere week komen we nieuwe pareltjes tegen in het aanbod van de streamingdienst. Het liefst schreeuwen we van de daken dat iedereen die we kennen direct moet gaan kijken. Dat gaan we voortaan op deze plaats doen met de wekelijkse Flix Tip op Netflix-Nederland.nl.

New Girl

De New Girl is Jess. De even schattige als onbenullige hoofdpersoon betrapt haar vriend met een ander. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe woning, maar dat valt niet mee. Ze komt uiteindelijk uit in een appartement met drie vrijgezelle mannen Nick, Coach en Schmidt. Ze weet hun te overtuigen dat ze voor haar moeten kiezen.

Vanaf dat moment ontstaat er al snel een vreemde relatie tussen de groep. Jess moet haar verdriet verwerken en wordt uiteindelijk op de been geholpen door het drietal. Coach verlaat al na de pilot het huis en Winston Bishop keert terug na twee jaar in Letland te hebben gebasketbald. Coach zal nog wel regelmatig aanschuiven bij de groep, net zoals Cece. Zij is de beste vriendin van Jess en model.

Als groep proberen ze vooral succesvol te worden in de liefde, maar dat wordt een verhaal van vallen en opstaan. Met name door het absurde gedrag van Jess is New Girl ontzettend grappig en is er continu een ietwat ongemakkelijke spanning. Het vijfde seizoen van de sitcom zal in juni op Netflix verschijnen en onlangs werd bekend dat er toch nog een zevende seizoen gemaakt zal worden. We kunnen voorlopig dus nog even vooruit.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?