Laatste nieuws over Netflix

Grace and Frankie krijgt nieuw seizoen op Netflix

Grace and Frankie seizoen 2 Netflix

En weer is het Netflix gelukt om een Netflix Original tot een succes te maken. Het eerste seizoen van de serie Grace and Frankie krijgt namelijk een vervolg. Sinds mei 2015 is de komedieserie te zien op Netflix en nu al is besloten dat er genoeg vraag naar de serie is om een tweede seizoen te produceren.

Op Twitter publiceerde Jane Fonda, één van de hoofdrolspeelsters van de serie, het goede nieuws. Tegenover Variety bevestigde bedenker Marta Kauffman dat Grace and Frankie inderdaad terugkomt met een nieuw seizoen. “Laat me beginnen door te zeggen dat het geweldig is om een serie op Netflix te hebben. Tweeënhalve week na de start van de serie tweet Miley Cyrus erover en dan bellen ze je met de vraag of je een tweede seizoen wil doen. Dus ja, er komt een tweede seizoen. We mogen Ted (Sarandos, chief content officer, red.) en Miley dus bedanken.” Het tweede seizoen wordt in 2016 op Netflix verwacht.

Grace and Frankie is een humoristische serie, waarin Fonda en Lily Tomlin de hoofdrollen spelen. De twee dames op leeftijd worden op een avond in een restaurant door hun echtgenotes verrast met nogal bizar nieuws. De mannen blijken homoseksuele gevoelens voor elkaar te hebben. Grace and Frankie liggen elkaar niet, maar besluiten wel samen te strijden tegen ‘het kwaad’.

Lees hier meer over Grace and Frankie.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?