Laatste nieuws over Netflix

Hoofdrolspelers Outer Banks doen onthullingen over seizoen 2

De hoofdrolspelers uit Outer Banks zijn voor een niets verhullende vooruitblik op seizoen 2 van de populaire serie terug bij elkaar gekomen. In gesprek met EW gaan de ‘Pogues’ uitgebreid in op de cliffhanger van het eerste seizoen en worden prangende vragen over het vervolgdeel beantwoord.

Outer Banks seizoen 2

Op 30 juli aanstaande verschijnt seizoen 2 van Outer Banks op Netflix. Fans van de serie kunnen niet wachten om te ontdekken of John B. en Sarah de storm die toeslaat als zij met een boot op het water zitten gaan overleven. Daar lijkt het in ieder geval wel op, want uit een fotoserie uit seizoen 2 kunnen we opmaken dat de Pogues, zoals de vriendengroep heet, herenigd gaat worden. Inclusief John B en Sarah, dus.

John B

Chase Stokes, de acteur die de rol van John B vertolkt, verklapt verder dat ‘seizoen 2 net zo’n rollercoaster gaat worden als het eerste seizoen’. Hij en zijn lover Sarah vervolgen de jacht op het goud, dat opgeslagen ligt in Nassau (de hoofdstad van de Bahama’s). “Uiteindelijk werd het alles nog veel intenser dan iedereen al dacht.”

Sarah

Verder verklapt actrice Madelyn Cline, die Sarah speelt, dat haar rol groot gaat worden in seizoen 2. Haar belangrijkste strijd is het leren omgaan met het feit dat haar gezinsleden moordlustig blijken te zijn. “Sarah voelt een verplichting om bij haar familie te blijven, omdat zij haar hebben grootgebracht en gevormd tot wie ze nu is. Maar nu Sarah een nieuwe familie, en een nieuw ‘thuis’ heeft gevonden, wordt haar belangrijkste zoektocht die naar het antwoord op de vraag wat haar eigenlijke familie nu precies voor haar betekend.”

JJ

Voor de andere leden van de Pogues, zoals JJ (Rudy Pankow), begint seizoen 2 met de veronderstelling dat zij John B en Sarah zijn verloren aan de storm. “JJ vraagt zich aan het begin van het seizoen constant af: ga ik het ooit redden zonder John B?”, zegt Pankow. “En zelfs nadat hij er achter komt dat John B nog leeft, blijft er de vraag: kan hij dit alles wel vertrouwen, en geloven?”

Kiara en Pope

Tot slot wordt verklapt dat de romance tussen Kiara en Pope ‘een nieuwe dynamiek gaat krijgen, waardoor JJ een soort derde wiel aan de wagen dreigt te gaan worden’. Al met al is er weer genoeg om naar uit te kijken betreft Outer Banks seizoen 2, dat op 30 juli van start gaat op Netflix.

➡ Outer Banks seizoen 2: Alles wat we al weten

Bekijk de trailer van Outer Banks seizoen 2

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?