Laatste nieuws over Netflix

Is Daniëlle te zien in Undercover seizoen 3?

De eerste beelden van het derde seizoen van Undercover warmden ons alvast op, zeker met de wetenschap dat Ferry Bouman weer uit de gevangenis is. Andere bekende gezichten waren weer in beeld zoals Bob, maar er was ook één grote afwezige. Daniëlle kwam niet voor in de teaser, wat de vraag op roept op Elise Schaap wel weer in de huid van Daniëlle kruipt.

Seizoen 3 Undercover

Er is een nieuwe familie aan de macht in de drugswereld en Ferry moet zichzelf dus weer zien op te werken. Ondertussen krijgt Bob een laatste kans door de dood van een undercoveragent. Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman…

Waar is Daniëlle!

De grote vraag is echter, waar is Daniëlle. Haar rol was in het tweede seizoen marginaal, nog kleiner dan die van Ferry. Toen de gevangenisstraf werd uitgesproken namen de twee afscheid van elkaar met een innige kus. Blijft het daarbij? Gelukkig niet! In een interview met Grazia heeft ze aangegeven gewoon weer van de partij te zijn. “Maar Ferry en Daniëlle komen zeker terug in seizoen 3. Het hoe of wat, daar zwijg ik over… Ik weet dat er kritiek was op het tweede seizoen, maar hopelijk hebben we dat met de film Ferry goedgemaakt.”

Undercover seizoen 3: Ferry uit gevangenis; nieuwe kingpins en undercoverklus

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?