Trailers

Cliffhanger in spannende trailer Jessica Jones seizoen 2

Een maand voordat Jessica Jones seizoen 2 in première gaat op Netflix is de trailer gelanceerd. Daarin krijgen we al flink wat meer inzicht in de inhoud van het nieuwe seizoen en is er zelfs een cliffhanger verwerkt.

8 maart

Het tweede seizoen van Jessica Jones gaat op vrijdag 8 maart van start op Netflix. Dat maakt de streamingdienst eerder al bekend. Krysten Ritter speelt Jessica Jones weer en ook het tweede seizoen zal uit dertien afleveringen bestaan. Deze verschijnen allemaal 8 maart.

Jessica Jones zullen we in dit seizoen zien zoals we haar tijdens het eerste deel en The Defenders kennen. Ze drinkt nog steeds te veel alcohol, kan ontzettend bot zijn tegen mensen om haar heen en het liefst doet ze alles helemaal alleen. Toch zal ze in seizoen 2 ook de hulp van anderen moeten aanvaarden.

Trailer Jessica Jones seizoen 2

In de trailer van Jessica Jones seizoen 2 is te zien dat ze in haar donkere verleden zal duiken. Dat ze daar last van had wisten we na seizoen 1 al. Toen probeerde ze die problemen echter nog zoveel mogelijk te ontwijken, in het nieuwe seizoen lijkt ze de confrontatie met haar verleden aan te gaan. Haar familie is om het leven gekomen, maar ze heeft eigenlijk nooit begrepen wat er precies maar haar familie gebeurd is. Daarnaast weet ze dat er experimenten met haar zijn uitgehaald, waardoor ze bijzondere krachten heeft, maar ze wil meer antwoorden.

Mensen uit haar omgeving raden het af om dat gevaar op te zoeken, maar uiteraard slaat ze die adviezen in de wind. Vervolgens adviseren ze dan op z’n minst met iemand samen te werken, ook dat lijkt van haar niet te hoeven. Dat Jessica zich grote problemen op de hals haalt wordt snel duidelijk. De cliffhanger die in de trailer verwerkt is duiden zelfs op een strijd die Jessica Jones bijna niet kan winnen. De trailer eindigt namelijk met twee klappende handen. Dit lijkt een hint te zijn naar de terugkeer van Killgrave in Jessica Jones seizoen 2. Dat hij verwerkt zou zijn in dit nieuwe deel was al langer bekend, maar in welke hoedanigheid niet. De cliffhanger in de trailer (hieronder te zien) doet vermoeden dat zijn rol wel eens erg groot kan zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?