Laatste nieuws over Netflix

Jupiter’s Legacy opvallend snel gecanceld

Netflix heeft besloten om niet verder te gaan met Jupiter’s Legacy. Een maand geleden werd de eerste serie van Millarworld gelanceerd en nu is de reeks al gecanceld. Dit heeft Mark Millar van Millarworld naar buiten gebracht. Wel wordt er gewerkt aan een ander verhaal in hetzelfde universum.

Zeer wisselende ontvangst

Er is een overall deal tussen Netflix en Millarworld, waardoor er diverse comics verfilmd zullen worden. Jupiter’s Legacy was daarvan het startschot. Er waren hoge verwachtingen van de reeks, maar deze werden maar deels waargemaakt. De superhelden werden wel goed bekeken, maar de beoordelingen waren erg wisselend. De historische verhaallijn werd positief ontvangen, de huidige tijd viel lang niet bij iedereen in de smaak. En dat gold ook voor de gevechtsscènes. Het heeft Netflix doen besluiten om er nu dus al een punt achter te zetten.

Alle gecancelde series op Netflix

Supercrooks in productie

Momenteel wordt er dus wel gewerkt aan diverse andere series aan de hand van de comics van Millarworld. Daar is nu ook Supercrooks bijgekomen. Dit is een verhaal dat zich afspeelt in hetzelfde universum, alleen waar de focus ligt op de bad guys. Deze groep boeven willen namelijk een monumentale overval plegen. Of er gezichten uit Jupiter’s Legacy hierin ook te zien zullen zijn is twijfelachtig. Millar laat namelijk weten dat de contracten met de huidige cast zijn afgelopen.

➡ De beste superheldenseries op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?