Laatste nieuws over Netflix

Komt Penoza op Netflix?

Komt Penoza op Netflix? De Nederlandse misdaadserie Penoza werd tussen 2010 en 2017 uitgezonden bij NPO 3. Na vijf seizoenen was het echter klaar voor de reeks. Toch krijgt de serie in 2019 een vervolg door middel van een speelfilm. De grote vraag is nu of we Penoza in de toekomst ook op Netflix mogen verwachten.

Penoza

Penoza ging in 2010 van start en vertelde het verhaal van Carmen van Walraven (Monic Hendrickx). Ze is al heel lang gelukkig met haar man Frans (Thomas Acda) en drie kinderen: Lucien, Natalie en Boris, maar de laatste tijd merkt ze dat er wat verandert. Frans blijkt een grote rol te spelen in de onderwereld. Alhoewel ze altijd al wist dat hij erbij betrokken was, wist ze nooit dat het zo erg zou zijn.

Net op het moment dat de twee het erover eens zijn dat Frans moet stoppen, wordt hij onder toeziend oog van zijn jongste zoon Boris doodgeschoten. Het is het begin van een hele rits schuldeisers en bedreigingen die op het pad van Carmen komen. Al snel komt ook zij in de verkeerde wereld terecht.

Komt Penoza op Netflix?

Komt Penoza op Netflix? Op dit moment heeft de streamingdienst nog geen uitspraken gedaan over een eventuele komst van Penoza naar Netflix. Voor nu ziet het er dan ook niet naar uit dat dat snel gaat gebeuren. Toch is er een klein beetje hoop ontstaan.

Netflix sloot wel een deal met NPO om een aantal licenties van Nederlandse series te verschaffen aan de streamingdienst. Op die manier konden de twee partijen kijken of een samenwerking zinvol was. Het leverde Netflix de series Overspel en Als De Dijken Breken op. Het is onduidelijk of het daarbij blijft, of dat we in de toekomst mogelijk ook Penoza de serie bij de streamingdienst kunnen verwachten.

Ook wat betreft de film is er hoop. Netflix sloot in juli een deal met Dutch FilmWorks waardoor Nederlandse films snel na de bioscooprelease naar Netflix kunnen komen. Het valt nog niet uit te sluiten dat dat ook gebeurt met Penoza.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Penoza naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?