Laatste nieuws over Netflix

Komt Queen of the South seizoen 3 op 1 januari op Netflix?

Queen of the South is één van de series waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Op Netflix staan de eerste twee seizoenen, waar in de Verenigde Staten er al vier seizoenen zijn verschenen. Het derde seizoen is officieel nog niet aangekondigd door de streamingdienst voor Nederland, maar alle signalen wijzen erop dat het op 1 januari 2020 zover is!

Ritme van 1 jaar

De serie Queen of the South is van FOX en daardoor aangekocht door Netflix. Met deze aangekochte series is het vaak zo dat er telkens een jaar tussen het verschijnen van nieuwe seizoenen zit. De eerste twee seizoenen kwamen telkens op 1 januari naar Netflix, wat al een eerste indicatie is.

België heeft Queen of the South aangekondigd

Waar in Nederland nog niets bekend is gemaakt, heeft Netflix in België inmiddels aangekondigd dat Queen of the South seizoen 3 per 1 januari 2020 zal verschijnen. Vaak lopen de releasedata van Nederland en Vlaanderen aardig gelijk. Het is een tweede indicatie dat we zomaar vanaf 1 januari aan de slag mogen. Zolang de officiële bevestiging nog niet binnen is moeten we nog wel een slag om de arm houden.

Teresa aan de macht

Queen of the South is een verfilming van het boek La Reina del Sur van Arturo Pérez-Reverta. Sinds kort is de originele Spaanse reeks ook te zien op Netflix, waarvan het tweede seizoen is toegevoegd. In Queen of the South draait het om Teresa. Dit is een arm meisje die hard moet werken voor haar geld. Ze wordt verliefd op Güero, al blijkt hij een drugsdealer te zijn. Het is het startpunt, waarbij ze zal uitgroeien tot de grootste drugsbaron van de wereld. Recent werd er ook een vijfde seizoen besteld.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Queen of the South seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?