Laatste nieuws over Netflix

Krijgt To All the Boys I’ve Loved Before een vervolg?

Krijgt To All the Boys I’ve Loved Before een vervolg? De film is sinds 17 augustus op Netflix te bekijken en lijkt een opening te houden voor een vervolg. Tijdens de aftiteling zagen we namelijk plots een nieuwe jongen opduiken en juist dat fragment lijkt weleens een vervolg op To All the Boys I’lve Loved Before te kunnen betekenen. Op 28 november kwam het hoge woord er dan eindelijk uit: To All the Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg op Netflix.

Liefdesbrieven

In To All the Boys I’ve Loved Before draait het allemaal om liefdesbrieven. Lara Jean Covey heeft in het verleden vijf liefdesbrieven geschreven over jongens die ze leuk vond, maar nooit was het de bedoeling dat die brieven ook echt bij haar crushes terecht zouden komen. Als dat plotseling wel gebeurt, staat heel haar wereld op z’n kop met als resultaat dat ze in een liefdesdriehoek terecht komt, een neppe relatie aangaat en uiteindelijk voor het eerst echt verliefd wordt.

Komt er een To All the Boys I’ve Loved Before 2?

Krijgt To All the Boys I’ve Loved Before een vervolg? Tijdens de aftiteling van de film verscheen opeens een fragment waarin we John Ambrose McClaren zagen. Juist dat stukje kan erop wijzen dat er een vervolg gaat komen. Jenny Han schreef namelijk in totaal drie boeken over Lara Jean en in het tweede boek, P.S. I Still Love You, is een belangrijke rol weggelegd voor John Ambrose.

Op 28 november 2018 kwam het hoge woord eruit: er komt een vervolg. Susan Johnson, de regisseur van de eerste film, bevestigde het nieuws via Instagram. De tweede film verschijnt op 12 oktober 2020.

Wil jij als eerste weten wanneer To All the Boys I’ve Loved Before een vervolg op Netflix krijgt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?