Laatste nieuws over Netflix

La Casa de Papel maker werkt aan nieuwe serie Sky Rojo

De maker van La Casa de Papel werkt opnieuw aan een serie voor Netflix. We wisten al dat hij werkt aan White Lines, maar er is meer onderweg naar de streamingdienst. Sky Rojo wordt het nieuwe wapenfeit van Alex Pina in samenwerking met Esther Martínez Lobato (Vis a Vis) voor Netflix en inmiddels weten we het één en ander over de serie.

Sky Rojo

Naar verwachting zijn de opnames van Sky Rojo op maandag van start gegaan. En alhoewel men nog niet te veel kwijt wil over de serie, is al wel duidelijk dat de serie in de geest is van La Casa de Papel. De serie gaat weliswaar een andere richting op, maar houdt wel hetzelfde spannende gevoel. Het verhaal speelt zich dan ook af tussen het vierde en vijfde seizoen van La Casa. Van Sky Rojo zijn twee seizoenen besteld van acht afleveringen. Ze duren ongeveer 25 minuten.

In Sky Rojo zien we hoe drie prostituees een gastvrouwclub ontvluchten. Ze woonden daar, maar moeten nu weg nu ze hun pooier ernstig gewond en met een half verlamd lichaam hebben achtergelaten. Een Cubaanse, een Argentijnse en een Spaanse vrouw maken een roadtrip in de wetenschap dat ze na wat ze hebben gedaan een doodvonnis hebben. Met verschillende ernstige misdaden achter de rug hebben ze nog twee opties: wegrennen of opstaan tegen hun achtervolgers.

De Beste Spaanse series op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?