Laatste nieuws over Netflix Trailers

Luke Cage seizoen 1 verschijnt in september

Luke Cage marvel Netflix
Luke Cage seizoen 1 verschijnt op vrijdag 30 september op Netflix. Mike Colter (Luke Cage) heeft dit op de releaseparty van het tweede seizoen van Daredevil bekendgemaakt. Inmiddels is er meer naar buiten gekomen, want tijdens de Comic-Con, een grote beurs in de Verenigde Staten voor comics en superhelden, is de eerste trailer vrij gegeven.

De Marvel series op Netflix zijn een groot succes. Het eerste succes werd een jaar geleden geboekt met Daredevil, terwijl de film dertien jaar geleden over dezelfde superheld nog een flop werd. De serie sloeg echter wel aan en in november 2015 gold hetzelfde voor Jessica Jones. Beide series deden het zelfs zo goed dat ze tegen de verwachtingen in werden voorzien van een nieuwe seizoenen. Deze week is zelfs het derde seizoen van Daredevil aangekondigd. In totaal zouden er over vier superhelden van Marvel een serie gemaakt worden; Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en dus Luke Cage. In het eerste seizoen van Jessica Jones was Luke Cage al een paar keer te zien en groeide de nieuwsgierigheid al naar zijn eigen seizoen. Inmiddels ligt het in de lijn der verwachting dat ook The Punisher een eigen seizoen zal krijgen, de opponent van Daredevil in zijn twede seizoen.

Luke Cage op Netflix

Luke Cage verschijnt dus op 30 september. De primeur kwam van Luke Cage himself. Terwijl de pers zich in New York verzamelde om de cast van Daredevil dook plotseling ook Mike Colter op, op de rode loper. Colter werd, net als de castleden van Daredevil, op een stoel geplaatst voor een interview en had daar toch wel vrij onverwachts groot nieuws door de releasedatum van het eerste seizoen aan te kondigen. Inmiddels heeft Marvel en Netflix eind juli de eerste trailer vrijgegeven!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?