Laatste nieuws over Netflix

Luke Cage is deze zomer terug op Netflix met seizoen 2

De releasedatum van Luke Cage seizoen 2 op Netflix is bekend. De streamingdienst verspreidde dinsdagmiddag een aankondigingsfilmpje van de superheld, met daarin de datum. Nieuwe afleveringen verschijnen in de zomer van 2018 op Netflix.

Marvel

Luke Cage is één van de zes series van Marvel die speciaal voor Netflix zijn gemaakt. Luke Cage is de de derde superheld waarvan het tweede seizoen verschijnt. Van Daredevil is al een tweede deel beschikbaar, Jessica Jones seizoen 2 gaat donderdag in première.

Bekijk hier de ideale Marvel-volgorde

Van de andere Marvel-series voor Netflix zijn ook van Iron Fist en The Punisher een tweede seizoen besteld. Daredevil is zelfs al toe aan een derde seizoen. De kans dat er nog een nieuw seizoen van The Defenders, waarin de superhelden gezamenlijk te zien zijn, komt wordt met de dag kleiner.

Luke Cage seizoen 2 op Netflix

Luke Cage seizoen 2 verschijnt 22 juni op Netflix, zo valt uit onderstaande video op te maken. Luke Cage is zelf aan het woord en hij herinnert ons er fijntjes aan dat je hem niet kunt verbranden, niet kunt opblazen en hem zéker niet kunt breken. Hij sluit vervolgens af met een uitdagende tekst: Wil je me uitdagen? Kom maar op. Hier ben ik. Daarna verschijnt de releasedatum van Luke Cage seizoen 2 in beeld. Op 22 juni 2018 is het zover, dan worden alle dertien nieuwe afleveringen in één klap toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Over seizoen 2 van Luke Cage

Heel veel details zijn er nog niet bekend over Luke Cage seizoen 2, maar er werden de afgelopen maanden wel wat foto’s van de opnameset verspreid. Zo kwamen we al wel iets te weten over het nieuwe seizoen. Misty Night zal namelijk gewoon terugkeren in het tweede seizoen van Luke Cage, maar wel met een bionic arm. Bovendien is er een rol voor Iron Fist weggelegd in Luke Cage seizoen 2. Wat zijn rol precies wordt in de Netflix Original is niet bekend, maar hij zal zeker in een aantal afleveringen opduiken.

Bekijk hieronder de aankondiging van Luke Cage seizoen 2:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?