Laatste nieuws over Netflix

Makers Safe en The Stranger aan de slag met Stay Close

Harlan Coben Netflix deal

De series gebaseerd op de boeken van Harlan Coben blijven zich in rap tempo opvolgen. Zowel Safe als The Stranger waren grote successen, komende maand komt het derde boek van Coben naar Netflix. Al is het dit keer in een andere taal. Het team achter de eerste twee series gaat nu aan de slag met Stay Close.

Overall deal

Met Safe werd het startschot gegeven door Netflix om de boeken van Harlan Coben te gaan verfilmen. Safe met Michael C. Hall was zo’n groot succes dat Coben direct een overall deal tekende met Netflix. Er zullen namelijk veertien boeken worden verfilmd. Aankomende maand komt daar The Woods bij. Een Poolse productie, met gezien de trailer dezelfde spanning.

Stay Close over Megan, Ray en Jack

Het team achter Safe en The Stranger gaat ondertussen aan de slag met Stay Close, een boek van Coben uit 2012. Op dit moment wordt het script afgerond, waarna de cast kan worden gevormd. In Stay Close draait het om drie mensen: Megan, Ray en Jack. Ze zitten alle drie vast in een leven die ze eigenlijk helemaal niet voor ogen hadden.

Alle drie grote geheimen

Megan, die ooit een wilde meid was, is een huismoeder met een groeiend gevoel van onbehagen. Ray was een fotograaf met een gouden toekomst, maar tegenwoordig doet hij alleen onbenullige opdrachten. En Jack is een politieman die een onopgeloste vermissingszaak niet kan laten rusten. Ze hebben echter alle drie geheimen waar hun geliefden zelfs niets van af weten… Wanneer Stay Close op Netflix verwacht mag worden is niet duidelijk, een voorzichtige indicatie wijst op 2022.